Welkom bij HCTS !

HCTS is een merk-onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in energie-besparing, kwaliteitsverbetering en kostenreductie door optimale toepassing van electrische aandrijftechniek.

 

Op deze site vindt u meer informatie over onze activiteiten!

 

Voor een eindgebruiker is aandrijftechniek vaak een belangrijke schakel in het bereiken van de uiteindelijke doelstellingen : energiebesparing, outputverhoging, productkwaliteitsverbetering en een betrouwbare installatie.

HCTS ondersteunt en adviseert ... Lees meer...

 

Als u equipment-leverancier (OEM) bent van bijvoorbeeld pompen, ventilatoren, extruders, mixers of blowers is aandrijftechniek onmisbaar. Maar uw echte kernactiviteit is de equipment en u bent continu op zoek naar mogelijke verbeteringen.

U krijgt wel steeds vaker de vraag om frequentieomvormers mee te leveren en u zou op dat gebied ondersteuning goed kunnen gebruiken ... Lees meer...

 

Voor een contractor is electrische aandrijftechniek als kruispunt van mechanical, electrical, instrumentation en process-control, een bijzonder vakgebied. HCTS heeft ervaring in dit multidisciplinair vakgebied. Lees meer...

 

Wordt u niet genoemd? Klik op één van de andere links en ontdek wat HCTS voor u kan betekenen !

 

HCTS heeft een basis van meer dan 10 jaar ervaring in het toepassen van frequentieomvormers en electrische aandrijftechniek.

 

 

 

>> HOME